Dag van de Payroll Professional

 

 

 

BERICHT: Jammer genoeg is de Dag van de Payroll Professional volzet. Om kwaliteitsredenen is het niet mogelijk om nog bijkomende inschrijvingen toe te laten. Alvast onze excuses hiervoor. We verwelkomen je graag op de Dag van de Payroll Professional 2020.


Kom naar de Dag van de Payroll Professional

Op donderdag 10 oktober verwelkomen we je graag in San Marco Village te Schelle. Naast een leuke traktatie en een inspirerende keynote speaker kun je ook dit jaar weer 3 workshops kiezen uit 10 zeer actuele en leerrijke thema`s, variërend van sociaal recht, payroll tot hr. Kortom, een niet te missen dag die ervoor zorgt dat je groeit in je job en ervaringen kan delen met 600 payroll collega’s.

Wedstrijd: Word jij de Payroll Professional 2019?

Vorig jaar is Office Manager Natacha Robyn (TEC nv) voor de eerste keer verkozen tot de Payroll Professional van het jaar! Zij mocht zich gedurende 1 jaar de absolute koningin van het payroll landschap noemen. Wil jij dit jaar deze felbegeerde titel van haar overnemen? Schrijf je in voor de Dag van de Payroll Professional, hou begin september je mailbox in de gaten en wie weet kronen we jou op 10 oktober tot dé Payroll Professional van 2019. De winnaar ontvangt uiteraard een mooi geschenk.

Jij kiest

Dit jaar kies je opnieuw op voorhand welke 3 workshops je wilt volgen. Zo stel je zelf je programma samen, volledig op maat.

Kies je workshop

Sessie 1: 09u30 - 11u00

Sessie 2: 11u30 - 13u00

Sessie 3: 14u30 - 16u00

Neem een kijkje naar onze workshops


De SD Worx Business Market

Wil je weten hoe eBlox werkt of hoe Ella, onze online hr-assistent, je kan ondersteunen? Meer weten over het thema internationale tewerkstelling en Sociale Verkiezingen? Of ben je op zoek naar de ideale tijdsregistratie- en planningsformule? Stel je vraag aan onze specialisten op de SD Worx Business Market. Zij geven je doorlopend gratis advies. 


Wat is er dit jaar nieuw

Tijdens deze 11e editie zorgen we voor tal van nieuwigheden:

  • Dit jaar nodigen we een keynote speaker uit. 4 jaar geleden is Sodexo gestart met de introductie van het programma `Work-life Balance`. Guy Callebaut, senior vice president human resources bij Sodexo, neemt ons mee in dit interessante verhaal.
  • Vorige jaren kon je kiezen uit 8 workshops, nu is er maar liefst een keuze uit 10 inspirerende workshops. 
  • Je kunt tot 2 weken voor het evenement je inschrijving zelf beheren én nadien het lesmateriaal van alle workshops downloaden, ook al heb je er maar 3 gevolgd.
  • De hele dag wordt opgeluisterd met muzikale intermezzo`s van Nele Van Den Broeck.
  • Uiteraard krijg je aan het eind van de dag een leuke attentie mee naar huis.


Nele Van Den Broeck

Nele Van den Broeck, ook bekend onder haar muzikale alter-ego Nele Needs A Holiday, is een Belgische zangeres, componist, actrice, regisseur, en columnist voor de Standaard. Nele Needs A Holiday werd muzieklaureaat op Theater Aan Zee 2008, en haalde de finale van Humo's Rock Rally 2010. Nele is een artistieke duizendpoot die je kan terug vinden op theater, radio en TV. Ze raakte bij het grote publiek bekend door haar muzikale afsluiter in de rubriek Het Laatste Woord in het programma Iedereen Beroemd, het dagelijkse magazine van televisiezender Eén. Op de Dag van de Payroll Professional brengt Nele leuke muzikale interventies gewapend met banjo en gevatte teksten.Korting van 150 euro dankzij je individuele code

De bezoekerspas bevat een individuele code met een éénmalige korting van 150 euro voor een inschrijving op een volgende opleiding bij SD Worx Learning. Zie algemene voorwaarden.


Praktische info

  • Wanneer? Donderdag 10 oktober 2019, 09u00 - 17u00
  • Waar? San Marco Village Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle
  • Kost? 150€ per persoon (excl btw)


Vragen?

Contacteer ons op 078 15 90 24 of via learning@sdworx.com