SD Worx Eindejaarsseminar 2019

For Life. For Work.

Tijdens het Eindejaarsseminar 2019 nemen we je mee in de ontwikkelingen op het gebied van de WAB (dé afkorting van 2019 als het gaat om de arbeidsmarkt), en inspireren we je graag op het vlak van aantrekkelijk werkgeverschap. Hoe kan jij als HR- en salarisprofessional de juiste balans aan werknemers bieden?

Het seminar staat dit jaar in het teken van het thema ‘For life. For Work.' We gebruiken deze toevoeging niet voor niets sinds kort bij onze bedrijfsnaam, want het creëren van een fijne balans in het dagelijks leven is een belangrijk thema voor veel mensen, en überhaupt in de Nederlandse arbeidsmarkt. 

Een werk-privébalans, bestaat dat eigenlijk wel? Vandaag de dag is het soms best een uitdaging om alle verschillende rollen in je dagelijks leven te combineren. Je bent werknemer, collega, vriend of vriendin, misschien wel vader of moeder. Hoe houd je een balans? Hoe zorg je ervoor dat je je agenda zo indeelt, dat je ook nog ergens ruimte voor jezelf overhoudt?

Veel werknemers zouden bijvoorbeeld graag thuiswerken, met de trein of fiets naar het werk komen, of flexibele werktijden hanteren, zodat zij werk en privé optimaal kunnen combineren. Tegelijkertijd heb je als werkgever te maken met zaken als productiviteit, arbeidsvoorwaarden, en moet je ondertussen ook nog voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Tijdens het eindejaarsseminar mag je van ons als vanouds natuurlijk een update verwachten van alle fiscale regelgeving, zodat je weer goed up-to-date bent voor 2020. Daarnaast hebben we experts op het programma die graag hun kennis met je delen op het vlak van:

  • De WAB
  • Agile werken
  • Meten en sturen op productiviteit
  • Medewerkerbetrokkenheid en -tevredenheid 

Nieuw!
Je ontvangt bij deelname aan dit seminar nu ook NIRPA PE-punten. Na deelname aan het dagprogramma worden 40 PE-punten toegekend in de NIRPA-categorie Scholing & Kennis en 15 PE-punten in de categorie Scholing & Vaardigheden. 

 

 

Inschrijven >