Sprekers

 

 

 Huub Paffen

 

 Doortje Engelen

 Business Process Manager bij SD Worx 

 

 Salarisconsultant 

 
Huub Paffen neemt, met zijn jarenlange ervaring in het HR- en salariswerkveld, een brok aan kennis mee. Binnen SD Worx is hij een expert op het gebied van verander- en innovatieprocessen. Vanuit die rol praat hij je bij over alles wat trending is in de wereld van HR.

 


Doortje is voor veel klanten van SD Worx in Nederland een vertrouwd gezicht. Zeg je Cobra, dan zeg je Doortje. Alles wat er op fiscaal gebied wijzigt, vertaalt zij naar bruikbare instructies voor salairsprofessionals. 

     

 

 

 Ralph Koks 

 

 Marleen Maas 

 Legal Consultant bij SD Worx 

 

Legal Consultant bij SD Worx 

Ralph is een van onze ervaren juridische specialisten. Tijdens het seminar praat hij je, samen met zijn collega’s, bij over alles rondom de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

 

 

 

 

Marleen Maas is sinds mei 2018 werkzaam als jurist bij SD Worx Nederland. Zij is na haar Master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam onder andere werkzaam geweest in de acvocatuur en als in-house arbeidsjurist. Marleen adviseert en begeleidt bij SD Worx elke dag met veel plezier zowel nationale als internationale klanten. Zij heeft een passie voor arbeidsrecht en haar doel is om de ingewikkelde regels in Nederland voor elke klant begrijpelijk en inzichtelijk te maken. 

     

 

 c51LwvcyZT3tKFv3.png 

 Ronald Jansen 

 

 2DAYSMOOD

 Fiscalist bij Artikel 10

 

 Specialist in het vergroten van werkgeluk en medewerkersbetrokkenheid in organisaties 

Ronald Jansen richtte in 2007 Artikel10 op, waarmee hij zich gespecialiseerd heeft in loonbelastingen de fiscale gevolgen van grensoverschrijdende arbeid van werknemers, inclusief sociale zekerheid- en waar nodig – inkomstenbelasting. Sinds 2009 is hij ook gastdocent bij Fontys Hogescholen. Voor SD Worx verzorgt hij de sessie over het Belastingplan.

 

Het team van 2DAYSMOOD motiveert medewerkers, teamleiders, HR managers én directeuren om verantwoordelijkheid te nemen voor een positief werkklimaat. Passie voor HR, IT, en innovatie bracht het 2DAYSMOOD team samen. Sinds 2015 zijn we met onze tool en services compleet gefocust op het vergroten van werkgeluk en medewerkersbetrokkenheid in organisaties: profit en non-profit. Wij staan voor Analyse, Aandacht, Actie en deskundig Advies.

 

   
     


Protime 

   

Protime is een dochteronderneming van SD Worx en marktleider in software op het gebied van tijdregistratie, planning, toegang en samenwerken. 

   

Tijd wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Organisaties moeten zich voortdurend aanpassen aan de steeds sneller veranderende wereld. Met behulp van technologie kunnen we ons vandaag anders organiseren. Maar mensen en organisaties zullen altijd nood hebben om zich zo efficiënt, effectief en flexibel mogelijk te organiseren.Protime biedt oplossingen om de tijd van het menselijk kapitaal te optimaliseren.